Eng  +358 44 244 2996 info@armadayhtiot.firekry@armadayhtiot.fi
Etusivu Blogi Yritys Promootio Arvostelut Yhteystiedot  
Jakelusopimus    ⁄    Merkit    ⁄    Tuotteet    ⁄    Henkilöstö rekrytointi    ⁄    Armada Construction    ⁄    Referenssit
22.08.2017

EKOLOGISUUS MEIDÄN AVAINTEKIJÄMME
 


 
 
Seuraavaksi esittellään uudesta kaavasta tehokkaampaan tuotteeseen. Täydellinen syy valita Dast-tuotteet.
Insinöörimme ovat työskennelleet merkittävästi
tuotteiden kehittämiseksi asiakkaiden toiveiden mukaisesti, ja olemme saaneet aikaa huomattavia parannuksia. Uudistamme itseämme pelottomasti, sillä arvostamme suuresti asiakkaidemme tarpeita ja toivomuksia. World Health Organisaation mukaan 20-25% väestöstä kärsii rakennusten sisäilman (ns. Sairas rakennus -oireyhtymä) aiheuttamista oireista kuten päänsärystä, pahoinvoinnista ja ärsytyksestä. Tämän vuoksi huolehdimme tuotteidemme ekologisuudesta ja ympäristön suojelusta. Dast-insinöörit työskentelevät jatkuvasti parantaakseen tuotteita ja niiden ominaisuuksia sekä lisäarvoa.

Aloitusmateriaaleista lopullisiin tuotteisiimme - tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti. Muutama vuosi sitten meillä oli vajaa 100 tuotetta, nyt tuotteitamme on noin 500. Valikoimaamme kuuluu tuotteita useilta eri osa-alueilta. Tarpeenne ja toiveenne kohtaavia värivaihtoehtoja ja paketointikokoja on lukuisia. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja kestäviä, ja ne täyttävät asiakkaan tarpeet. Haluamme olla asiakkaamme apuna kun sitä tarvitaan.
 
15.08.2017

DAST AKATEMIA HELSINGISSÄ
 


 
 
Marraskuusta lähtien Armada Yhtiöt tulevat tarjoamaan ilmaista koulutusta kaikille työntekijöillemme, jotka työskentelevät rakennusten parissa. Uudet ja vanhat asiakkaat puolestaan aloittavat maksamalla minimaalisen summan. Pian avautuvassa Helsinki DAST ACADEMY FINLAND:ssa tulemme esittelemään erilaisia tuotteita ja opastamaan kuinka niitä käytetään. Tarjoamme opastusta 1-3 päivässä, riippuen kyseessä olevien tuotteiden määrästä ja tarvittavista todistuksista/luvista.

Hinta tulee muuttumaan ensimmäisen sadan tilaajan jälkeen - informoimme tästä asiakkaitamme nettisivujemme kautta.
 
09.08.2017

UUDENMAAN MARKKINA MAHDOLLISUUDET
 


 
 
Hurjasti kasvaneen Euroopan markkinoiden myynnin johdosta 1. Joulukuuta 2013 alkaen DAST investoi kapasiteettinsa tuplaamiseen. Tämän johdosta käytämme nykyään M-Teknologiaa, joka lisää tuotantoa ja säästää aikaa. Kapasiteetin tuplaus (vai M-teknologian käyttöön otto?) saatiin valmiiksi 1. Maaliskuuta 2014 mennessä, mutta kysyntä on kasvanut, ja nykyään meillä on esittää yhä enemmän rakennuksia, jotka täyttävät asiakkaiden laatuvaatimukset. Laajennamme valikoimaamme ja varastoamme. Myös tarvikkeiden kysyntä on kasvanut merkittävästi ja asiantuntijamme ovat laskeneet kysynnän tuplaantuvan tarvikkeille 2018 mennessä.

Omistautumisemme, lujan otteemme ja laadukkaan työmme ansiosta DAST-imperiumi kasvaa jatkuvasti. Odotamme innolla pääsevämme työskentelemään uusien yhteistyökumppanien kanssa, sillä haluamme tarjota parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme. Haluamme olla kaikkien apuna, jotka suunnittelevat rakentamista, korjaamista tai vahvan ympäristön rakentamista.
Armada Yhtiöt suunnittelevat myös kasvattavansa varastotilakapasiteettia Helsingin alueella kasvaneen kysynnän ja myynnin johdosta. Odotamme innolla uusien suomalaisten kotien rakentamista ihastuttavilla tuotteillamme.
 
15.06.2017

KAKSI KERTAA NOPEAMMAT TASOITUSMATERIAALIT VALUIHIN
 


 
 
Pian tarjontaamme tulee uusi tuote: erittäin nopea lattian tasoitusmateriaali, joka säästää aikaasi. Tarjoamme myös muita mahdollisuuksia joista valita: meiltä löytyy juuri sinun aikatauluusi ja budjettiisi sopiva vaihtoehto. Aikaisemmalla lattian tasoitusmateriaalillamme oli huomattavasti pidempi kuivumisaika, noin 4 tuntia. Uudet säkit ovat 25kg kokoisia ja pian tarjoamme myös 20kg vaihtoehdon Suomen lainsäädäntöjen mukaisesti.

Säkit tulevat ohjeistettuna 5 eri kielelle ja huomion kiinnittävillä desing’eilla. Tuotteemme ovat huomattavan laadukkaita muuhun olemassa olevaan tarjontaan verrattuna. Tuotteemme myös täyttävät kaikki Euroopan Unionin määräykset ja ovat ympäristöystävällisiä.
 
02.06.2017

DAST:IN TUOTANTO
 


 
 
Dast käyttää m-tec tuotantolinjaa, jonka kapasiteetti on 120 tonnia tunnissa, ja se on luenteeltaan erittäin tarkka. M-tec teknologian etu on, ettei se vaadi asennuskorkeutta ja kaikki voidaan kontrolloida automaattisesti tietokonehuoneesta käsin alan insinöörien avulla.

Yksittäin ohjelmoidut ohjaimet kytkettyinä mekaanisiin komponentteihin takaavat maksimaalisen tarkkuuden tekniikalle. Näin ollen emme joudu maksamaan virheistä, eikä asiakkaammekaan.

M-tec-teknologia sopii massatuotannolle; se hoitaa tuotteiden komponenttien punnituksen ja automaattisesti siirtää tuotteen sekoitussiiloon. Näin taataan maksimallinnen laatu ja minimaallinen riski virheisiin.

Lisäksi tämä teknologia on joustava lisäannostuksiin (FAD) massatuotannon helpottamiseksi.
POWERDOS:ssa on täysin automaattinen annostelu. DAST käyttää tätä mallia tarkkaa materiaalien annostusta varten suurissa mittasuhteissa, esimerkiksi tomu- ja raemateriaaleille, erityisesti tomumateriaaleille, jotka vuotavat helposti.
 
26.04.2017

HENKILÖSTÖ KEHITYS
 


 
 
Armada Yhtiöiden henkilöstöllä on oma työasu yrityksen logolla, joka sopeutuu hyvin eri olosuhteisiin. Varmistamme, että työntekijöillämme on miellyttävää työskennellä yrityksessämme. Työasumme ovat Snickersin, joka on yksi parhaista korkean laadun merkeistä, joilla taataan työntekijän mukavuus.

Olemme valinneet korkealaatuiset työasut, sillä haluamme tehdä työntekijöidemme päivistä mahdollisimman hyvät. Työntekijämme käyttävät myös Maktia&Hilti:n työkaluja, jotka ovat markkinoiden parhaat.
Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omia taitoja ja edetä yrityksessämme. Kaikki tämä riippuu työntekijän ammattitaidoista ja halusta edetä työuralla.
 
 
 
Jakelusopimus    ⁄    Merkit    ⁄    Tuotteet    ⁄    Henkilöstö rekrytointi    ⁄    Armada Construction    ⁄    Referenssit
 
   
Etusivu Blogi Yritys Promootio Arvostelut Yhteystiedot  
 
+358 44 244 2996, info@armadayhtiot.fi
© 2024 Armada Yhtiöt Oy. All rights reserved